Vinárna - bar v centru města Jihlavy

Cena: 15 000 Kč
Druh: restaurace
Typ: pronájem
Okres: Jihlava
Lokalita: Jihlava
Ulice: Úzká
PENB: G
Aktualizace: 30.05.2024 16:14
Číslo zakázky: 2646
Stav: výborný
Vlastnictví: osobní
Umístění: centrum obce
Zastavěná plocha: 390 m2
Výměra pozemku: 390 m2
Počet pater: 3
Postaveno z: jiné
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Topení: ano
V samotném srdci města Jihlavy, v dolním vyústění z náměstí, v úzké uličce, je možné si pronajmout stylové prostory k provozování vinárny, baru nebo klubu.
Bezprostředně po vstupu do prostoru případné vinárny, po několika schodech přímo z boční uličky domu, na vás dýchne historie. Velmi zachovalé a zrekonstruované kamenné klenutí je doplněno pouze dřevěnými lavicemi a dřevěným krytím ÚT. Ač jsou tyto prostory částečně zapuštěné pod úrovní terénu, je v nich velmi snadné udržovat pohodovou teplotu.
Kamenným průchodem z klenutého sálu vstoupíte do jednoduchého baru, který má to hlavní k provozu - přívod vody, elektriky a odpady. Odtud se v podstatě ovládá osvětlení všech místností. Samozřejmostí je dámské a pánské WC, skladovací prostory i oddělený pánský salonek, který je vybavený silným ventilátorem ... Přestože je celková plocha 142 m2, požadované měsíční nájemné je 15.000 Kč. Předpokládané zálohy na služby a energie se mohou pohybovat mezi 5.000 - 7.000 Kč. Provize RK určené na úhradu nákladů spojených s inzercí a právním servisem je jedno nájemné plus DPH. Vratnou kauci bude majitel vyžadovat ve výši nájemného včetně zálohy na služby a energie, tedy cca 22.000 Kč.
Přijďte, vnímejte génia loci a vytvořte si vlastní představu o využití námi nabízených prostor. Majitelé jsou laskaví a příjemní lidé. Jistě s nimi dokážeme dohodnout co bude potřeba.
Realitní makléř:

Pavel Vaňásek
tel: 603 208 428

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 226 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop