Prodej rodinného domu, Vyskytná nad Jihlavou

Cena: 9 990 000 Kč
Informace k ceně: včetně provize a právních služeb
Financování:na hypotéku za 43 027 Kč měsíčně
Druh: rodinný dům
Typ: prodej
Okres: Jihlava
Lokalita: Vyskytná nad Jihlavou
PENB: G
Aktualizace: 17.06.2024 10:19
Číslo zakázky: 02011
Stav: výborný
Zastavěná plocha: 140 m2
Výměra pozemku: 1024 m2
Počet pater: 2
Postaveno z: cihla
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Plyn: ano
Topení: ano
Balkon: ano
Parkoviště: ano
Zprostředkujeme Vám prodej rodinného domu ve Vyskytné nad Jihlavou. Zděná stavba z roku 2008 měla původní dispozici 4+kk, v nedávné době bylo rozšířeno přízemí o navazující dřevostavbu, kdy k obývacímu pokoji s kuchyňským koutem přibyly jídelna, ložnice, šatna a předsíň, v přízemí se dále nachází technická místnost s plynovým kotlem, toaleta a prostorný sprchový kout. V patře jsou tři pokoje a koupelna s vanou a toaletou. Ze dvou místností vstup na jižně orientovaný balkon s krásným výhledem do okolní krajiny.
Z ložnice a jídelny je vstup na terasu a zahradu, kde se ještě nachází kůlna na nářadí. V přední části je vybudováno kryté stání pro dvě auta.
Vytápění zajišťuje plynový kotel, v přízemí a v koupelně v patře podlahové topení, v ostatním horních místnostech topná tělesa. V obývacím pokoji navíc krbová kamna. Odpad vyřešen vlastní čističkou, obec má v plánu v příštích letech vybudovat kanalizaci.
Vyskytná má základní občanskou vybavenost, samotný dům leží v perfektní lokalitě, je umístěný ve slepé ulici a zároveň je od něj pár kroků škola, školka, fotbalové hřiště a autobusová zastávka. Jedná se východní okraj obce s dojezdem do Jihlavy do pěti minut.
Nenechte si ujít tuto jedinečnou příležitost a domluvte si prohlídku.
Realitní makléř:

Ondřej Dudáš
tel: 420724283544

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 33 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop