Prodej rodinného domu, Mrákotín

Cena: 1 300 000 Kč
Informace k ceně: uvedena cena je k jednání
Financování:na hypotéku za 5 599 Kč měsíčně
Druh: rodinný dům
Typ: prodej
Okres: Jihlava
Lokalita: Mrákotín
PENB: G
Aktualizace: 29.04.2024 21:50
Číslo zakázky: 01742
Stav: dobrý
Zastavěná plocha: 83 m2
Výměra pozemku: 85 m2
Počet pater: 2
Postaveno z: cihla
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Plyn: ano
Topení: ano
Zprostředkujeme Vám prodej menšího rodinného domku v Mrákotíně, který v minulosti vznikl oddělením od původního statku. Stavba o přízemní dispozici 2+kk a možností půdní vestavby prošla v nedávné době částečnou rekonstrukcí, která zahrnovala instalaci nových plastových oken, vchodových a interiérových dveří, modernizaci elektřiny a renovaci koupelny. Dům je tak připraven k okamžitému nastěhování. Z koupelny je vstup do uzavřeného dvorku o velikosti balkonu, což je také jediný pozemek náležící k domku.
Vytápění je řešeno elektrickými přímotopy, případně krbovými kamny, ohřev vody zajišťuje bojler. Alternativou je rovněž využití plynové přípojky.
Městys Mrákotín nabízí veškerou základní občanskou vybavenost, včetně pošty, restaurací, obchodů, mateřské a základní školy a lékařského zařízení. Díky své poloze na rozhraní Javořické a Křižanovské vrchoviny se jedná o atraktivní místo k aktivnímu odpočinku s výbornou dopravní dostupností. Městys totiž protíná silnice I/23 spojující jižní Čechy přes Vysočinu s jižní Moravou. Jindřichův Hradec je vzdálen 32 kilometrů, Telč pouhých 7 kilometrů. Na rakouský hraniční přechod Slavonice je to necelých 30 km.
Realitní makléř:

Ondřej Dudáš
tel: 420724283544

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 285 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop