Prodej rodinné domy, 235 m2 - Jihlava - Hosov

Cena: 13 490 000 Kč
Financování:na hypotéku za 58 101 Kč měsíčně
Druh: rodinný dům
Typ: prodej
Okres: Jihlava
Lokalita: Jihlava
PENB: B 20 kWh/m2/rok
Aktualizace: 15.05.2024 12:44
Číslo zakázky: 00689
Stav: výborný
Zastavěná plocha: 241 m2
Výměra pozemku: 978 m2
Postaveno z: cihla
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Garáž: ano
Vážení zájemci o nemovitost,

máme pro vás skvostnou nabídku - pěkný samostatně stojící rodinný dům v klidné části Hosova, jen krátkou jízdou od Jihlavy! Tento impozantní dům, nabízí ideální prostředí pro luxusní bydlení.
Se třemi ložnicemi, obývacím pokojem s kuchyní a celkovou odhadovanou podlahovou plochou 192m2 + 43m2 garáž, tento dům skýtá prostorné a moderní bydlení. K dispozici je také místnost vedle garáže, která se v současnosti využívá jako masérna. Nemovitost nabízí šatnu, technickou místnost a špajz, které poskytují dostatek úložného prostoru pro vaše osobní věci, oblečení a technická zařízení. Vaše domácnost může být efektivně uspořádaná a pohodlná díky těmto úložným prostorům.

Pro vaše maximální pohodlí je zde vytápění pomocí tepelného čerpadla - vzduch voda. Bezpečné úložiště pro vaše vozidlo zajišťuje garáž, a to vše vám přináší klid a komfort.
Největším lákadlem tohoto domu je jeho nádherná zahrada, která nabízí dokonalé prostředí pro odpočinek a relaxaci s rodinou. Bazén, krb a venkovní kuchyň přinášejí ještě větší pohodlí a možnosti pro trávení volného času.
A to není vše! Je-li vaším zájmem financování této exkluzivní nemovitosti přímo skrze nás, získáte zdarma profesionální odhad její ceny a možná i další zajímavé benefity.

Nechte se unést touto skvělou nabídkou a získejte brzy klíče od vašeho nového útočiště!
Pro více informací a prohlídku kontaktujte nás co nejdříve. Tato jedinečná příležitost nemusí dlouho trvat!

Veškeré foto a půdorys na https://www.realors.cz/prodej-rodinne-domy-jihlava-okres-jihlava-prodej-rodinne-domy-235-m2-jihlava-hosov-698
Realitní makléř:

Pavla Anna Doležalová, Ing.
tel: 420732420737

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 131 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop